Praktijk

Anita Damen     

Consult

Wat kan ik voor je doen tijdens een consult?

Dat ligt helemaal aan jezelf. Doorgaans beginnen we met een Tarot kaartlegging. Maar je kunt ook foto's meenemen voor een reading. Een combinatie van dit alles is natuurlijk ook mogelijk. 

In een Tarot consult krijg je inzicht in je verleden, heden en toekomst op allerlei gebied. Ik begin met een grote legging waar al veel algemene informatie uitkomt. Vaak komen de meest relevante zaken al naar voren zonder erom te vragen. Na dit open gedeelte kan je de vragen die je nog hebt stellen.

Voor een psychometrie reading kan je een foto mee nemen. Als dat nodig is kan ik de persoon meteen een Reiki/Shambhalla behandeling geven.

Houd er wel rekening mee dat ik heel terughoudend ben met readings of leggingen over iemand anders. Ik leg niet de kaart voor mensen die er niet bij zijn. Als het om je eigen kind gaat hangt het van de leeftijd en het probleem af. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op privacy.

Een consult duurt 1 uur en kost € 40,-

Voor een consult diercommunicatie neem je gewoon een foto mee. Ik maak dan contact met het dier en vertel je meteen wat ik door krijg. Je kan dan vragen stellen maar ook een boodschap aan het dier doorgeven.

Een consult duurt 1 uur en kost € 40,-

Een volledige Reiki/Shambhala behandeling duurt ½ uur.

Het is een combinatie van Reiki en Shambhala waarin ik gebruik maak van de handposities van Reiki en ik stuur Shambhala. Op deze manier weet ik zeker dat het hele lichaam optimaal van de behandeling profiteert.

Een behandeling duurt een ½ uur en kost € 40,-

Minima

Voor mensen met een klein inkomen of een uitkering die graag een consult of behandeling willen, heb ik een gereduceerd tarief. Dit is opvraagbaar na aantoning.

Consult op afspraak.

Voor het maken van een afspraak bellen:

Maandag t/m Vrijdag tussen 18.30-19.00 uur

(070) 3905926

De praktijk is in Den Haag

Let op!

In de wijk is het iedere dag betaald parkeren

tussen 18.00-24.00 uur

0